Goeiedag,
hoe kunnen we je helpen?

Waarom moet ik MFA (Multi-factor authentication) activeren?

MFA is een manier om je als gebruiker op een online portaal aan te melden waarbij je meerdere stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen. 

Er zijn veel voordelen verbonden aan Multi-Factor Authenticatie. De belangrijkste reden is betere beveiliging: Door het gebruik van meerdere factoren maak je het hackers extra moeilijk. Een hacker moet immers meerdere codes bemachtigen om toegang te krijgen tot je account.

Je blijft zo ook beter beschermd tegen phishing-aanvallen. Een hacker kan met jouw gegevens niet zomaar aan de slag om je gebruikersnaam en wachtwoord te kraken. Ze moeten ook toegang krijgen tot je gsm om de sms-code te bemachtigen of te kunnen inloggen op de authenticatie-app. 

Met de toename van cloudapplicaties is er ook een hoger risico op gegevenslekken. MFA is een van de beste manieren om je gegevens en die van je onderneming te beschermen. 

Wil je graag MFA voor My Liantis activeren? Via je persoonlijke instellingen kan je er voor kiezen om je vanaf nu enkel nog via MFA (Multi-factor authentication) aan te melden. Je zal dan niet langer gewoon met je gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen.

Terug