Hoe nodig ik mijn medewerkers uit voor Lia?

Gebruik onderstaande tekst om je medewerkers op de hoogte te brengen van Lia.

Beste medewerker

We kiezen ervoor om met Lia, het medewerkersplatform van Liantis, aan de slag te gaan.

Binnen enkele ogenblikken kan je inloggen op Lia en krijg je toegang tot jouw medewerkersgegevens.

Inloggen kan eenvoudig via de app of via lia.liantis.be met e-ID of itsme.

Heb je al een gebruiker op My Liantis? Log dan in met jouw bestaande gebruiker.

Maak gebruik van Hoe log ik in op Lia? waar de nodige stappen uitgelegd staan.