Hoe kan ik als zelfstandige mijn facturen digitaal ontvangen?

Wil je graag je kwartaalaanrekening, vervaldagberichten en fiscale attesten digitaal ontvangen?

Hieronder tonen we je in enkele stappen hoe je eenvoudig zelf je e-facturatie kan activeren via het My Liantis-portaal

1. Je kan inloggen met itsme® of eID.

2. Welkom op jouw startpagina! Klik in de balk links op 'Ik als zelfstandige'.

3. Klik vervolgens op Mijn sociaal statuut.

​​​
  4. Je bent nu op jouw sociaal statuut-pagina. Klik op tabblad "Mijn profiel" én "Mijn voorkeuren"
    ​​
  5. Klik op de knop 'Activeren' onder 'E-Facturatie' en vul het emailadres in waarop je de documenten wil op ontvangen. Klik op 'Bevestigen'.  Vanaf nu ontvang je een mailtje wanneer er nieuwe documenten voor je klaarstaan. Je ontvangt deze documenten niet langer via de post.