Waar vind ik mijn offerte van Sociale verzekeringen / Bescherming terug?

Vroeg je een offerte voor een verzekering aan? Dan kun je deze binnen een week (bij uitzonderlijke gevallen kan dit tot 14 dagen duren) terugvinden door op de tegel "Mijn bescherming" te klikken.

Bij het volgende scherm krijg je bij "Mijn offertes" per offerte een tegel te zien

Wanneer je op zo'n tegel klikt, krijg je een detailoverzicht. In dit detailoverzicht kun je je offerte nakijken en ondertekenen. Je vind er ook de gegevens van je klantenadviseur terug bij wie je terecht kan voor verdere vragen.