Waarom staat de optie E-mail in het opstartformulier reeds aangeduid?

Liantis bezorgt je de documenten bij voorkeur digitaal. Dit biedt heel wat voordelen: alle documenten kan je terugvinden op één digitaal platform en ze zijn altijd beschikbaar, ook via je smartphone of tablet. Daarnaast krijg je ook een helder overzicht van alle documenten én gebruiken we minder papier, dat is beter voor het milieu!

Kies je voor de optie E-mail, dan kan je alle documenten ivm de opstart van je onderneming raadplegen op My Liantis, onder de tegel Mijn opstart

Ontvang je je documenten toch liever op papier? Kies voor de optie Briefwisseling. Je ontvangt dan alle documenten via de post op het adres naar keuze.