Goeiedag,
hoe kunnen we je helpen?

Waar vind ik mijn ondernemingsnummer terug?

Ben je op zoek naar jouw ondernemingsnummer? Weet je dat dit hetzelfde nummer is als je BTW-nummer? Wanneer je dit nodig hebt, kan je dit steeds terugvinden op My Liantis.

Waar vind ik mijn ondernemingsnummer terug?

Om jouw ondernemingsnummer op te zoeken, navigeer je naar het thema Organisatie. Je klikt op de tegel Kruispuntbank Ondernemingen. De kruispuntbank is een elektronische databank die alle identificatiegegevens van ondernemers en bedrijven opslaat die in België gevestigd en/of geregistreerd zijn.
mceclip0.png

In het nieuwe tabblad kan je het bedrijf opzoeken op twee verschillende manieren. Eerst en vooral is er de mogelijkheid om op ondernemingsnummer te zoeken maar daarnaast kan je ook zoeken op zoekwoorden, postcode, gemeente en type. Wanneer op zoek klikt, krijg je alle resultaten in een tabel te zien. In deze tabel vind je ook het ondernemingsnummer van het bedrijf terug. 

Waarom vind ik mijn ondernemingsnummer niet terug? 

Als je onlangs een aanvraag voor een ondernemingsnummer hebt ingediend en je vindt het nog niet terug, dan wil dit hoogstwaarschijnlijk zeggen dat de aanvraag nog in behandeling is. Het ondernemingsnummer zal pas in de Kruispuntbank opgenomen worden, wanneer de aanvraag helemaal afgerond is.

Terug