Waar kan ik de status van mijn opstart volgen?

Je kan de status van je opstart steeds online consulteren op het My Liantis-portaal.

Nadat je het opstartformulier volledig doorlopen hebt en de betaling hebt uitgevoerd, krijg je een mailtje toegestuurd met daarin je gebruikersnaam en een link. Via die link kan je een wachtwoord instellen voor jouw account op My Liantis.

Nadat je je wachtwoord hebt ingesteld, kan je met je logingegevens aanmelden op My Liantis.

Als je hierbij moeilijkheden ondervindt, staat het My Liantis Support team klaar om je bij te staan. Je kan hen bereiken via de Help-knop onderaan de My Liantis-pagina.

Op My Liantis kan je de opstart van jouw zaak opvolgen in de toepassing Mijn opstart onder het thema met dezelfde naam. Je vindt er ook alle documenten terug die te maken hebben met de opstart van je zaak.