Wat vind ik terug onder het thema Contact als werkgever, hr-manager of preventieadviseur?

In dit thema vind je de gegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer, van jouw Liantis-contactpersonen terug.

• Je persoonlijke contactpersonen zijn de klantenadviseurs bij wie je terecht kan voor specifieke vragen over jouw dossier.

• Je compagnon de route is de persoon tot wie je je kan wenden, wanneer je met een vraag of probleem zit, maar niet weet bij wie je eigenlijk zou moeten zijn. Jouw compagnon helpt je dan graag verder en zal je in contact brengen met de juiste klantenadviseur of dienst in kwestie.

• Heb je geen persoonlijke contactpersoon? Dan krijg je onder Je algemene contactpersonen onder meer de algemene contactgegevens van Liantis hr-services en Liantis ondernemingsloket te zien.
    Voor vragen over de werking van My Liantis kan je terecht bij het Service Center. Je kan hen bereiken via de Help-knop onderaan.