Wie zijn mijn contactpersonen?

Ook na 10 september kan je nog altijd terecht bij je gekende contactpersonen. Via de optie Contact geven we je graag een overzicht van wie dit zijn en hoe je ze kan bereiken.

Klantenadviseurs

Voor vragen over je dossier kan je terecht bij onze klantenadviseurs. Op de contactpagina kan je deze per dienst terugvinden. Indien mogelijk zijn het steeds specifieke personen. Anders zal je een team van meerdere collega’s of een algemeen e-mailadres zien staan.

Jouw invalshoek

Op onze website zie je steeds de info die je op dat moment nodig hebt. Deze zal dus variëren naargelang de invalshoek die je selecteert. Stel je dus altijd even volgende vragen:

• Bekijk je jouw particuliere situatie of die van je bedrijf?
  • Ben je bezig op niveau van jouw klantenportefeuille of wil je de contactpersonen van een specifieke klant consulteren?

My Liantis Support team

Voor vragen over de werking van My Liantis kan je terecht bij het My Liantis Support team. Je kan hen bereiken via de helpknop rechts onderaan.

In een notendop

• Je huidige contactpersonen blijven ook na 10 september bereikbaar.
  • Via Contact vind je een overzicht van wie dit zijn en hoe hen te contacteren.
  • Tip: selecteer steeds de juiste invalshoek.