Goeiedag,
hoe kunnen we je helpen?

Wat zijn de systeemvereisten voor My Liantis?

My Liantis werkt het best als je computer en netwerk aan enkele voorwaarden voldoen. Dan ben je verzekerd van een vlotte werking van ons online portaal.

Systeemvereisten

We hebben enkele voorwaarden opgelijst waaraan je computer moet voldoen om een vlotte werking van My Liantis te garanderen. Op onze website kan je deze systeemvereisten raadplegen.

Ondervind je problemen met de My Liantis-website? Dan is het mogelijk dat het probleem verholpen is door naar My Liantis te surfen in één van de andere ondersteunde browsers.

Weet je niet goed welke browser je gebruikt of twijfel je of je browser up-to-date is? Hier kan je nagaan welke versie je gebruikt. 

Werkt My Liantis niet goed op jouw computer? Dan kan je steeds My Liantis Support contacteren via de Help-knop onderaan je scherm.

Surfen naar My Liantis vanuit je tablet of gsm

Je kan er ook voor kiezen om naar My Liantis te surfen op je tablet of gsm. Het is aangeraden om Google Chrome te gebruiken. Bekijk de informatie op onze website Systeemvereisten voor online toepassingen van Liantis | Liantis

*Let op: De Liantis mobiele app is enkel beschikbaar voor gebruikers van het Medewerkersportaal. Als je hiervoor geen toegang hebt, kan je dus de mobiele app niet gebruiken.

Terug