Wat betekent het gele bolletje op een knop?

Wanneer je een geel bolletje op een icoontje te zien krijgt dan wil dat zeggen dat er een nieuwe item voor je klaar staat. Dit kan gaan om een bericht dat er nieuwe documenten voor je klaar staan of een melding.

Meldingen en actualiteiten

Er zijn twee plaatsen waar een geel bolletje kan verschijnen:

• Bovenaan rechts op het bel-icoontje wanneer er nieuwe meldingen zijn.
  • Links bij de optie Actualiteit wanneer er nieuwe artikels te lezen zijn.

Het bolletje zal weer verdwijnen, nadat je op het icoontje klikt. Daarna beschouwen we de nieuwe items als gelezen.

In een notendop

• Een geel bolletje betekent dat er nieuwe items klaar staan.
  • Eens je op het icoontje klinkt, beschouwen we de nieuwe items als gelezen.