Waar kan ik mijn tijdsregistratiebestanden opladen?

Tijdsregistratiebestanden laad je eenvoudig op in de toepassing Tijdsregistratiebestanden onder het thema Lonen en vakantie op My Liantis

Tijdsregistratiebestanden

Je kan deze toepassing terugvinden onder het thema Lonen en vakantie. Hier kan je alles rondom je tijdsregistratie regelen. Je kan er de reeds geïmporteerde bestanden raadplegen maar daarnaast kan je ook nieuwe tijdsregistratiebestanden opladen en verwerken.

Indien je een nieuw bestand wenst toe te voegen, kan je dit doen via de knop + Nieuw bestand inladen. Deze knop vind je rechts onderaan de pagina terug.

Indien je moeilijkheden ondervindt, kan je altijd jouw klantenadviseur contacteren.

In een notendop

• Gebruik de toepassing Tijdsregistratiebestanden op My Liantis voor het raadplegen, opladen en verwerken van tijdsregistratiebestanden.
  • Indien je moeilijkheden ondervindt, kan je altijd jouw klantenadviseur contacteren.