Hoe word ik hoofdgebruiker?

Heb je geen rechten als hoofdgebruiker?  Dan kan de huidige hoofdgebruiker je die rechten toekennen. Per onderneming is er minstens één hoofdgebruiker.

Weet je niet wie de hoofdgebruiker in je onderneming is? Je kan dit navragen bij je vertrouwde contactpersoon of het My Liantis Support-team via de Help-knop op My Liantis.

Een gebruiker als hoofdgebruiker instellen

De hoofdgebruiker heeft niet enkel toegang tot de gegevens van de onderneming, maar kan ook nieuwe gebruikers aanmaken en bij bestaande gebruikers toegang tot bepaalde applicaties toekennen.

De hoofdgebruiker in je onderneming heeft op My Liantis links onderaan de knop Instellingen > Toegang beheren staan.

Wanneer hij daarop klikt,  krijgt hij een overzicht van alle gebruikers te zien. Via het potloodje kan hij de rechten aanpassen. Onder Rechten heeft hij de keuze om Gebruiker of Hoofdgebruiker aan te duiden.

Eens de rechten aangepast zijn,  zal je toegang krijgen tot de knop Instellingen > Toegang beheren.

In een notendop

• Alleen een hoofdgebruiker kan een andere gebruiker hoofdgebruiker maken.
  • Vraag je vertrouwde contactpersoon of het My Liantis Support-team om hulp als je niet weet wie jouw hoofdgebruiker is.