Hoe word ik hoofdgebruiker?

Volgen

Wanneer je als gebruiker hoofdgebruiker wil worden, dan regel je dat via je huidige hoofdgebruiker. Enkel de hoofdgebruiker is bevoegd om een persoon hoofdgebruiker te maken.

Hoofdgebruiker worden

De hoofdgebruiker in je onderneming kan via 'Rechten toekennen' jou ook hoofdgebruiker maken.

Weet je niet wie de hoofdgebruiker is in een onderneming, neem dan contact op met een medewerker van Liantis. Je doet dit eenvoudig in My Liantis via de Help-knop.

In een notendop

• Alleen een hoofdgebruiker kan een gebruiker hoofdgebruiker maken.
  • Vraag een medewerker van Liantis om hulp via "Help" indien je niet weet wie jouw hoofdgebruiker is.