Kan er maar één hoofdbeheerder per onderneming zijn?

Wilt u hoofdbeheerdersrechten toekennen aan meerdere beheerders? Dat is mogelijk. Je kan in My Liantis meerdere hoofdbeheerders aanmaken.

Hoofdbeheerders aanmaken

Extra hoofdbeheerders kan je aanmaken in My Liantis via Toegang beheren onder Instellingen. Je kan er het overzicht van beheerders in je onderneming raadplegen.

Selecteer de beheerder die je de rechten van hoofdbeheerder wil toekennen of maak een nieuwe beheerder aan.

Enkel een hoofdbeheerder kan een (nieuwe of bestaande) beheerder ook hoofdbeheerder maken.