Kan er maar één hoofdgebruiker per onderneming zijn?

Je kan in My Liantis meerdere hoofdgebruikers aanmaken.

Hoofdgebruikers aanmaken

Extra hoofdgebruikers kan je aanmaken via de knop Instellingen in My Liantis. Ga vervolgens naar Gebruikers beheren om het overzicht van gebruikers in je onderneming te raadplegen.

Selecteer de gebruiker die je de rechten van hoofdgebruiker wil toekennen of maak een nieuwe gebruiker aan.

Enkel een hoofdgebruiker kan een (nieuwe of bestaande) gebruiker ook hoofdgebruiker maken.

In een notendop

• Je kan meerdere hoofdgebruikers in je onderneming aanmaken.
  • Ga via Instellingen naar Gebruikers beheren om de rechten toe te kennen aan nieuwe of bestaande gebruikers.
  • Enkel een hoofdgebruiker kan andere gebruikers de rechten van hoofdgebruiker toekennen.