Wat is het verschil tussen een gebruiker en een hoofdgebruiker?

Een hoofdgebruiker kan bijkomende gebruikers aanmaken en kan de rechten beheren. Een gebruiker heeft deze rechten niet.

Gebruikers en rechten

Wanneer je wil zien welke gebruikers toegang hebben tot je onderneming en met welke rechten, ga je naar Gebruikers beheren.

Hier kom je via de knop Instellingen rechts bovenaan. Kies vervolgens voor Gebruikers beheren om het overzicht van je gebruikers op te halen.

Als hoofdgebruiker kan je enkel rechten toekennen aan gebruikers die in dit overzicht staan.

In een notendop

• Een hoofdgebruiker heeft meer rechten dan een gebruiker.
  • Een hoofdgebruiker kan nieuwe gebruikers toevoegen en hun rechten beheren.
  • Een hoofdgebruiker kan enkel rechten toekennen aan actieve gebruikers in zijn eigen onderneming.