Hoe maak ik een mandataris aan?

Wanneer je een nieuwe mandataris wil aanmaken, doorloop je bij Mandatarissen beheren een aantal stappen. Voorwaarde voor het aanmaken, is dat je zelf hoofdmandataris bent.

Mandatarissen aanmaken

Zorg ervoor dat je bent ingelogd als hoofdmandataris en klik op de knop Toegang beheren links onderaan. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

• Hier vind je een overzicht van de accounts terug. Klik op Toevoegen om een nieuwe mandataris toe te voegen.
  • Vul de juiste gegevens in en klik op Uitnodiging versturen.
  • Wanneer de gebruiker de uitnodiging bevestigt, is hij actief als mandataris.

Goed om te weten

• De mandataris heeft het beheer tot de volledige klantenportefeuille en een standaard set van toepassingen.
  • Je kan aanduiden of de persoon mandataris of hoofdmandataris mag worden.
  • Voor een hoofdmandataris geldt dat hiervoor een apart account nodig is, de rechten kan je niet toekennen aan een gedeelde account.

In een notendop

• Alleen een hoofdmandataris kan een mandataris aanmaken.
  • Klik op Instellingen en ga naar Mandatarissen beheren.
  • Voeg een nieuwe mandataris toe en klik op Uitnodiging versturen.