Hoe maak ik een mandataris aan?

Wanneer je een nieuwe mandataris wil aanmaken, doorloop je bij Mandatarissen beheren een aantal stappen. Voorwaarde voor het aanmaken, is dat je zelf hoofdmandataris bent.

Manda
tarissen aanmaken

Zorg ervoor dat je bent ingelogd als hoofdmandataris en klik op de knop Instellingen rechts bovenaan. Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

• Ga via Mandatarissen beheren naar het overzicht van gebruikers.
  • Klik op Nieuwe mandataris toevoegen.
  • Vul de juiste gegevens in en klik op Uitnodiging versturen.
  • Wanneer de gebruiker de uitnodiging bevestigt, is hij actief als mandataris.

Goed om te weten

• De mandataris heeft het beheer tot de volledige klantenportefeuille en een standaard set van toepassingen.
  • Je kan aanduiden of de persoon mandataris of hoofdmandataris mag worden.
  • Voor een hoofdmandataris geldt dat hiervoor een apart account nodig is, de rechten kan je niet toekennen aan een gedeelde account.

In een notendop

• Alleen een hoofdmandataris kan een mandataris aanmaken.
  • Klik op Instellingen en ga naar Mandatarissen beheren.
  • Voeg een nieuwe mandataris toe en klik op Uitnodiging versturen.