Op welke manier kan ik inloggen op My Liantis?

Je kan op drie manieren inloggen op My Liantis :

• Gebruikersnaam en wachtwoord
  • Elektronische identiteit: eID
  • Digitale identiteit: itsme®

Gebruikersnaam en wachtwoord

Je kan altijd inloggen op My Liantis wanneer je je e-mailadres (gebruikersnaam) en wachtwoord hebt ingesteld volgens de gebruikelijk procedure.

eID

Met een kaartlezer kan je je elektronische identiteitskaart gebruiken om je veilig aan te melden op My Liantis. Klik door voor meer informatie over het gebruik van eID.

Itsme®

Met de app Itsme® kan je op een veilige en makkelijke manier je digitale identiteit aantonen. Met de Itsme® app op je smartphone kan je overal en altijd inloggen met één enkel wachtwoord. Klik door voor meer informatie over Itsme®

In een notendop

• Log in op My Liantis met je gebruikersnaam en wachtwoord, eID of met Itsme®.
  • Contacteer My Liantis Support of je vertrouwde contactpersoon om je rijksregisternummer door te geven, wanneer inloggen met eID of itsme® niet lukt.