Hoe maak ik een extra beheerder aan?

Wanneer je een nieuwe beheerder wil aanmaken, ga je via Toegang beheren onder Instellingen naar de tab Beheerders. Enkel hoofdbeheerders kunnen een nieuwe beheerders aanmaken.

Beheerders aanmaken

Klik links onderaan op Toegang beheren onder Instellingen. Ga dan naar de tab Beheerders waar je een overzicht ziet van alle beheerders met toegang tot je onderneming. Via de knop Toevoegen kan je een nieuwe beheerder toevoegen. Zodra de nieuwe beheerder de uitnodiging heeft geaccepteerd, heeft hij toegang tot je onderneming in de door jou toegekende toepassingen.