Hoe maak ik een extra gebruiker aan?

Wanneer je een nieuwe gebruiker wil aanmaken, ga je via Instellingen (het tandwieltje) naar
Gebruikers beheren. Enkel als hoofdgebruiker kan je een nieuwe gebruiker aanmaken.

Gebruikers aanmaken

Ga via de knop Instellingen rechts bovenaan (het tandwieltje) naar Gebruikers beheren.

• Je ziet nu een overzicht van alle gebruikers met toegang tot je onderneming.
  • Klik op de knop Nieuwe gebruiker toevoegen en vul de juiste gegevens in.
  • Geef aan welke rechten deze gebruiker mag krijgen (gebruiker of hoofdgebruiker) en klik op de knop Uitnodiging versturen.
  • Zodra de nieuwe gebruiker de uitnodiging heeft geaccepteerd, heeft hij toegang tot je onderneming in de toegekende toepassingen.

In een notendop

• Maak nieuwe gebruikers aan via de knop Instellingen (het tandwieltje) en Gebruikers beheren.
  • Vul de gegevens in, ken rechten toe en klik op Uitnodiging versturen.
  • De nieuwe gebruiker heeft toegang tot je onderneming in de toegekende toepassingen zodra hij de uitnodiging geaccepteerd heeft.