Hoe kan ik de SABA meeting app installeren?

Vanaf nu kan je op My Liantis ook terecht voor opleidingen die aangeboden worden vanuit Liantis.

Installatie SABA meeting app

Voor het organiseren van live opleidingen maakt Liantis gebruik van de technologie van SABA.

Als je ingeschreven bent voor een live opleiding, aangeboden vanop ons opleidingsplatvorm, dan moet je de SABA meeting app’ op je PC installeren, vooraleer je de live sessie kan volgen.

Doe deze installatie op voorhand, dan kan je deelnemen aan de live opleiding op het opgegeven tijdstip. Het wordt ook aanbevolen om als webbrowser Google Chrome of Microsoft Edge te gebruiken.

Als de SABA meeting app nog niet geïnstalleerd werd, krijg je volgende melding als je wil deelnemen aan de opleiding:

Volg de instructies die worden weergegeven om de SABA meeting app te installeren.De installatie op zich neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

In een notendop

• Om een live online opleiding te volgen, moet je de app SABA meeting installeren.
  • Om een live online opleiding te volgen, maak je best gebruik van Google Chrome of Microsoft Edge als browser.
  • Krijg je een melding dat de SABA meeting app moet geïnstalleerd worden? Volg dan de instructies die worden weergegeven. De installatie neemt zo’n vijf minuten in beslag.
  • Is er een software-update gebeurd op je PC, dan kan het zijn dat je de installatie van de SABA meeting app opnieuw moet uitvoeren.