Wat als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten ben?

Soms kan het gebeuren dat je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten bent. Of misschien ben je niet zeker of je al een gebruikersnaam hebt? Geen zorgen, je kan deze eenvoudig opvragen op de loginpagina van My Liantis.

Klik op de loginpagina van My Liantis op Login vergeten?’.

Je komt nu op een nieuw scherm terecht, waar gevraagd wordt om je e-mailadres in te geven. Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden.

Je ontvangt van ons een mailtje met daarin je gebruikersnaam alsook een link om een nieuw wachtwoord naar keuze in te stellen. Hou bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord rekening met onderstaande criteria:

Je wachtwoord moet minstens tien karakters bevatten:

• waaronder minimaal één hoofdletter (A...Z),
  • minimaal één kleine letter (a...z)
  • minimaal één cijfer (0...9)
  • mag géén deel van uw (gebruikers)naam bevatten

Opgelet: Het is mogelijk dat je account aan een ander e-mailadres verbonden is of je helemaal nog geen account hebt. Je kan dan steeds het Liantis Service Center contacteren via de knop ‘Help’ op My Liantis of door een e-mail te sturen naar support@liantis.be. Wij helpen je graag verder.