Wat als ik mijn gebruikersnaam vergeten ben of nog niet ken?

Ben je jouw gebruikersnaam vergeten of ben je niet zeker of je al een gebruikersnaam hebt? Dan kan je deze steeds opvragen op de My Liantis-loginpagina.

Gebruikersnaam opvragen

Wanneer je je gebruikersnaam vergeten bent, kan je deze opnieuw aanvragen door op het loginscherm van My Liantis te klikken op Vergeten? naast het vakje Gebruikersnaam.

Je komt nu op een nieuw scherm terecht, waar gevraagd wordt om je e-mailadres in te geven. Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden.

Je zal op dat e-mailadres een mailtje ontvangen:

• Je e-mailadres wordt herkend: Je ontvangt een mailtje met daarin je gebruikersnaam.
  • Je e-mailadres wordt niet herkend: Je ontvangt een mailtje met daarin 'Wij hebben geen gebruikersnaam gevonden voor het meegegeven e-mailadres.'.

Het is mogelijk dat je account aan een ander e-mailadres verbonden is of je helemaal nog geen account hebt.  Je kan dan steeds het My Liantis Supportteam contacteren via de Help-knop op My Liantis. Zij helpen je graag verder.