Hoe log ik de eerste keer in op My Liantis?

My Liantis is de nieuwe digitale toegangspoort, waar je al onze online toepassingen terugvindt.

Wil je je sociale bijdragen beheren?

Wil je jouw sociale bijdragen beheren, maar heb je nog geen toegang tot My Liantis? Dan kan je deze eenvoudig aanmaken door je aan te melden met Itsme of eID op www.liantis.be/myliantis

Met de app Itsme® kan je op een veilige en makkelijke manier je digitale identiteit aantonen. Met de Itsme® app op je smartphone kan je overal en altijd inloggen met één enkel wachtwoord. Klik door voor meer informatie over Itsme®.

Nog nooit eerder gewerkt met eID? Download de software dan hier.

Maak je gebruik van de diensten van een andere entiteit en heb je nog geen toegang?

Als je klant bent bij een andere entiteit van Liantis maar je hebt nog geen toegang hebt tot My Liantis, vul dan dit formulier  in en wij maken samen met je klantenadviseur voor jou een gebruiker aan.

Aarzel niet om het My Liantis support-team te contacteren bij vragen. Je kan bij hen terecht via de ‘Help’-knop rechts onderaan op de My Liantis loginpagina.

Maak je gebruik van het medewerkersportaal (de voormalige e-OK toepassingen)?

De voormalige e-OK-toepassingen zijn terug te vinden op My Liantis. Hier kan je terecht voor het aanvragen van afwezigheden, het consulteren van je loonbrieven of het registreren van je prestaties. Inloggen doe je niet langer met de oude gegevens van het e-OK platform maar met een e-mailadres als gebruikersnaam. Als bestaande gebruiker heb je een e-mail ontvangen om dit e-mailadres te activeren. Lukt het je niet om in te loggen of vind je de e-mail niet terug, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de ‘Help’-knop rechts onderaan het inlogscherm.

Maakte je vroeger gebruik van ADMB Online of Zenito Online?

Als bestaande gebruiker kan je de eerste maal aanmelden met je oude inloggegevens van ADMB Online of Zenito Online. Na het inloggen kan je een e-mailadres kiezen waarmee je de volgende keer kan aanmelden. Bovenstaande stappen worden kort toegelicht in de video onderaan deze pagina.