Hoe log ik de eerste keer in op My Liantis?

My Liantis is de nieuwe digitale toegangspoort, waar je al onze online toepassingen terugvindt.
Ga naar My Liantis waar je je kan aanmelden met Itsme® of eID.

Met de app Itsme® kan je op een veilige en makkelijke manier je digitale identiteit aantonen. Met de Itsme® app op je smartphone kan je overal en altijd inloggen met één enkel wachtwoord. Klik door voor meer informatie over Itsme®.

Nog nooit eerder gewerkt met eID? Download de software dan hier.

Wil je je sociaal statuut of je medewerkers beheren en heb je nog geen toegang?

Ben je klant bij Liantis sociaal verzekeringsfonds, Liantis sociaal secretariaat of Liantis preventie en welzijn, maar je hebt nog geen toegang tot My Liantis? Vul dit formulier in en wij maken samen met je klantenadviseur voor jou een account aan.