Waarom en hoe moet ik van gebruikersnaam veranderen?

Volgen

Vanaf 10 september gaan Groep ADMB, Provikmo en Zenito door onder één nieuwe naam: Liantis. Dat is ook het moment dat je kan inloggen op My Liantis, het nieuwe online portaal voor al onze klanten. Je gebruikersnaam komt te vervallen, je logt voortaan namelijk in met je e-mailadres.

My Liantis

Bij je eerste bezoek aan My Liantis doorloop je een aantal schermen om de omzetting te finaliseren.

STAP 1: Log in met je oude gegevens.

STAP 2: Geef het e-mailadres op waarmee je voortaan wil inloggen. Het systeem stelt een
e-mailadres voor. Indien je dit wenst te wijzigen, doe dit dan in beide velden.

STAP 3: Je ontvangt een bericht met een wachtwoordlink op het opgegeven e-mailadres. Een wachtwoord moet minstens 5 karakters en minimaal 1 nummer bevatten.

STAP 4: Vanaf nu kan je inloggen met je nieuwe gegevens.

Uniek e-mailadres

Let op: gebruik een uniek e-mailadres voor My Liantis. Zitten er meerdere gebruikers op hetzelfde account, dan wordt het e-mailadres toegekend aan de eerste persoon die de omzetting volledig doorloopt. Wanneer de boodschap ‘dit e-mailadres is al in gebruik’ verschijnt, kies je best een ander e-mailadres.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over My Liantis of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan zeker een kijkje in de veelgestelde vragen of neem contact op met My Liantis Support via de helpfunctie.

In een notendop

• Je gebruikersnaam voor My Liantis zal vanaf 10 september een uniek e-mailadres zijn.
  • Je zal doorheen de omzetting geloodst worden tijdens je eerste bezoek aan het portaal.
  • Indien vragen of problemen, contacteer My Liantis Support via de helpfunctie.