Waar kan ik mijn fiscale attesten downloaden?

Als je als zelfstandige bent aangesloten bij het Liantis sociaal verzekeringsfonds, dan kan je alle gegevens en documenten in verband met je sociaal statuut consulteren op My Liantis via de toepassing Mijn sociaal statuut in het thema Ik als zelfstandige.

Heb je nog geen account? Log de eerste keer in met itsme of eID. Daarna kan je een gebruikersnaam en een wachtwoord instellen, waarmee je vervolgens toegang krijgt.

Waar vind ik mijn fiscale attesten?

Je kan jouw fiscale attesten van je sociale bijdragen raadplegen op My Liantis onder Documenten, Ik als zelfstandige. Als je een verzekering Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ) bij Liantis hebt afgesloten, zal je hiervoor éénmaal per jaar ook een attest terugvinden.

Door op het pijltje naast het jaartal te klikken, kan je ook fiscale attesten terugvinden van vorige jaren.
Je kan de documenten rechtstreeks downloaden door in de Download-kolom op het PDF-symbooltje te klikken naast het document.