Kan ik met mijn tablet op My Liantis?

Je kan er ook voor kiezen om naar My Liantis te surfen op je tablet. Start hiervoor het Internet op je tablet op en geef www.liantis.be/myliantis in. Daarna kan je inloggen zoals op de computer en krijg je toegang tot alle nodige applicaties.

*Let op: De Liantis mobiele app is enkel beschikbaar voor gebruikers van het Medewerkersportaal. Als je hiervoor geen toegang hebt, kan je dus de mobiele app niet gebruiken.

Afhankelijk van welk merk tablet je gebruikt, is het mogelijk dat de systeemvereisten je aanraden om een specifieke browser te gebruiker. Ga het hieronder na:

Welke tablet gebruik je?

Een Android tablet (Samsung, Sony, …)

Met een Android tablet gebruik je Google Chrome om in te loggen op My Liantis.
Start je browser en navigeer naar www.liantis.be/myliantis .

Een Apple iPad

Met een iPad of iPad mini gebruik je Safari om in te loggen op My Liantis.
Bekijk de systeemvereisten voor de My Liantis website.

Soms geeft Safari problemen bij het inloggen of het starten van je favoriete toepassingen. Wil je toch op je iPad kunnen inloggen? Installeer dan Google Chrome via de App Store.

Een Windows tablet (Surface, Surface Pro, …)

Maak je gebruik van een Windows tablet dan zal Edge misschien ingesteld staan als je standaard browser. We raden je aan om Google Chome of Internet Explorer te gebruiken voor een optimale My Liantis ervaring.

In een notendop

• Met een Android tablet log je in via Google Chrome.
  • De browser Safari, die je gebruikt op een Apple iPad, wordt niet ondersteund.  Gebruik bij voorkeur Google Chrome.
  • De browser Microsoft Edge, die je gebruikt op een Windows tablet, wordt niet ondersteund. Gebruik bij voorkeur Google Chrome.