Wat houdt het dashboard in voor werkgevers, hr-managers en preventie-adviseurs?

 

Ben je werkgever, hr-medewerker, preventie-adviseur…? Dan heb je een eigen dashboard in My Liantis.

Laatst gebruikte toepassingen

In Laatst gebruikte toepassingen vind je de toepassingen terug die je recent gebruikte. Zo kan je snel naar deze applicaties navigeren. Bovendien kan je jouw veelgebruikte toepassingen favoriseren door in de toepassing rechts bovenaan op het sterretje te klikken. Het sterretje kleurt dan paars en de toepassing staat voortaan op de Favorieten-pagina. Wil je dit ongedaan maken? Klik dan nog een keer op het sterretje.
Je kan naar de Favorieten-pagina door net boven je laatst gebruikte toepassingen te klikken op Favorieten.

Actualiteit

In een actualiteit-feed vind je de laatste nieuwtjes over wetswijzigingen, verloningen… zodat je steeds helemaal mee bent met wat er leeft in je sector. Je kan doorklikken naar de actualiteitspagina waar je alle berichten terugvindt.

Kalender

Een kalender die je helpt bij je organisatiebeheer met reminders zoals het doorsturen van de prestaties van je medewerkers, het opstellen van je jaarverslag, het checken van je EHBO-koffer… Ook word je op de hoogte gehouden van een aantal Liantis-opleidingen, zoals de opfriscursus EHBO, brandopleiding… In de kalender staat tot slot maandelijks een inspirerende Liantis-tip.