Wat vind ik terug onder het thema Aanrekeningen?

In het thema Aanrekeningen vind je een overzicht van jouw openstaande rekeningen terug.
Als je een openstaande rekening hebt, zal je een oranje of rood bolletje zien in de eerste kolom. Een oranje bolletje betekent dat de openstaande rekening nog niet werd betaald, maar dat de vervaldatum van de rekening nog niet is overschreden. Je hebt dus nog tijd om deze rekening te betalen. Is het bolletje rood, dan wil dit zeggen dat je een openstaande rekening hebt die je niet tijdig betaalde. Een groen bolletje betekent dat je de aanrekening tijdig hebt betaald.

Via Betaalherinnering kan je instellen dat je een aantal dagen voor het vervallen van een openstaande rekening een herinneringsmail ontvangt. Zo kan je altijd keurig op tijd je rekeningen betalen.

In dit thema kan je tot slot niet enkel je aanrekeningen online beheren, maar ook online betalen. Dit doe je eenvoudig door op de knop Nu betalen te klikken in het thema Aanrekeningen.