Waar selecteer ik een organisatie waarvoor ik acties wil uitvoeren?

In My Liantis kan je per organisatie acties uitvoeren zoals de prestaties doorsturen van je medewerkers, verlof goedkeuren, documenten raadplegen… Links bovenaan staat jouw organisatie. Ben je (hoofd)beheerder van meerdere organisaties en wil je van organisatie veranderen, klik dan op de organisatie in de linkerbovenhoek. Er verschijnt een overzicht met je organisaties waarin je een organisatie kan selecteren.