Goeiedag,
hoe kunnen we je helpen?

Waarom kan ik niet inloggen op My Liantis?

Sinds enkele jaren is My Liantis de digitale toegangspoort tot onze online toepassingen. Soms loopt het inloggen niet zo vlot als gehoopt. Kan je als klant niet inloggen op My Liantis? Wij geven je een aantal mogelijke oorzaken met de oplossing om het probleem te verhelpen. 

Oorzaken en oplossingen voor loginproblemen op My Liantis

Je gebruikt een verkeerde gebruikersnaam

Ben je niet zeker of je de juiste gebruikersnaam gebruikt? Op de My Liantis login-pagina kan je op Login vergeten? klikken. Geef je e-mailadres in en spoedig zal je in je mailbox een e-mail ontvangen met jouw gebruikersnaam.  

Je wachtwoord is verkeerd of je bent je wachtwoord vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen paniek! Je kan zelf eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen via enkele simpele stappen.  

  1. Klik op de My Liantis login-pagina op ‘Login vergeten?’. 
  2. Geef je gebruikersnaam (e-mailadres) op.  
  3. Je ontvangt in je mailbox een e-mail met een link om een nieuw persoonlijk wachtwoord in te stellen.  

Heb je je wachtwoord enkele malen verkeerd ingegeven en krijg je de melding dat jouw account geblokkeerd is? Ook nu hoef je niet te panikeren. Je account blokkeert automatisch wanneer je vijf keer het verkeerde wachtwoord hebt ingevuld. Je kan je account eenvoudig deblokkeren door een nieuw wachtwoord in te stellen via ‘Login vergeten?’.  

Opgelet, controleer altijd of Caps Lock niet ingeschakeld is, want wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. 

Je hebt nog geen account

Heb je nog geen account maar wil je gebruik maken van My Liantis? Contacteer dan het Liantis Service Center of stuur een e-mail naar support@liantis.be. Wij helpen je graag verder.  

Opgelet, misschien heb je al een account maar gebruik je het verkeerde e-mailadres. Het is mogelijk dat je account op My Liantis met een ander e-mailadres is verbonden. Kijk zeker na of je probeert in te loggen met het juiste e-mailadres. 

Je gebruikt de verkeerde link

Voegde je My Liantis toe aan de favorieten in je webbrowser of maakte je een snelkoppeling aan? Controleer of je de juiste link gebruikt, door www.liantis.be/myliantismanueel in te voeren in de adresbalk van je browser. Lukt het op die manier om in te loggen, dan kan dit erop wijzen dat je de link in je snelkoppeling of favorieten moet aanpassen. 

Probeer een andere webbrowser

My Liantis werkt het best als je computer en netwerk aan de systeemvereisten van de website voldoen. We hebben enkele voorwaarden opgelijst waaraan je computer moet voldoen om een vlotte werking van My Liantis te garanderen. Je kan steeds de systeemvereisten raadplegen op onze website: Systeemvereisten voor online toepassingen van Liantis | Liantis

 

 

Terug