Waarom kan ik niet inloggen op My Liantis?

Kan je als klant niet inloggen op My Liantis? We geven je een aantal mogelijke oorzaken met de oplossing om het probleem te verhelpen.

Oorzaken en oplossingen voor loginproblemen op My Liantis

Verkeerde gebruikersnaam

Ben je niet zeker of je de juiste gebruikersnaam gebruikt? Via de My Liantis login-pagina kan je op Vergeten? klikken naast Gebruikersnaam. Geef je mailadres op. Je zal in je mailbox een mail ontvangen met jouw gebruikersnaam.

Wachtwoord verkeerd of vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Je kan zelf eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen. Klik hiervoor op de My Liantis login-pagina op Vergeten? naast Paswoord en geef je gebruikersnaam op. Je ontvangt in je mailbox een e-mail met een link om een nieuw persoonlijk wachtwoord in te stellen.

Krijg je de melding dat jouw account geblokkeerd is? Geen paniek, je account blokkeert automatisch wanneer je vijf keer het verkeerde wachtwoord hebt ingevuld. Controleer ook of Caps Lock niet ingeschakeld is, want wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Je kan je account eenvoudig deblokkeren door een nieuw wachtwoord in te stellen via Vergeten?.

Je hebt nog geen account

Vraag via Vergeten? naast Gebruikersnaam jouw gebruikersnaam op. Ontvang je een e-mail die je vertelt dat er nog geen gebruikersnaam werd gevonden? Neem dan contact op met het Liantis Service Center via de Help-knop. Onze collega's helpen je graag verder.

Verkeerde link/snelkoppeling/favoriet

Voegde je My Liantis toe aan de favorieten in je webbrowser of maakte je een snelkoppeling aan? Controleer of je de juiste link gebruikt, door www.liantis.be/myliantis manueel in te voeren in de adresbalk van je browser. Lukt het op die manier om in te loggen, dan kan dit erop wijzen dat je de link in je snelkoppeling of favorieten moet aanpassen.

Webbrowser

My Liantis werkt het best als je computer en netwerk aan de systeemvereisten van de website voldoen. We hebben enkele voorwaarden opgelijst waaraan je computer moet voldoen om een vlotte werking van My Liantis te garanderen. Op onze website kan je deze systeemvereisten raadplegen.

In een notendop

• Je gebruikt een verkeerde gebruikersnaam.
  • Je bent jouw wachtwoord vergeten of gebruikt een verkeerd wachtwoord.
  • Je surft naar de verkeerde link.
  • De webbrowser wordt niet ondersteund door de site.