Waarom kan ik niet inloggen op My Liantis?

Kan je als klant niet inloggen op My Liantis? We geven je een aantal mogelijke oorzaken met de oplossing om het probleem te verhelpen.

Oorzaken en oplossingen voor loginproblemen op My Liantis

Het account is nog niet geconverteerd

Sinds 10 september 2018 log je in op My Liantis met je e-mailadres als gebruikersnaam.
Heb je je e-mailadres nog niet ingesteld als gebruikersnaam, dan log je eerst in met je oude gebruikersnaam (je rijksregisternummer voorafgegaan door 'rr' of een gebruikersnaam die begint met 'ext'). Vervolgens krijg je de vraag om je e-mailadres in te stellen als je gebruikersnaam. Zo kan je in de toekomst zonder problemen inloggen.

Verkeerde gebruikersnaam

Sinds de take-off van Liantis op 10 september 2018, log je in met je emailadres of 'ext...' als gebruikersnaam. Iedere account staat gelinkt met één e-mailadres als gebruikersnaam. Controleer of je geen oude of verkeerde gebruikersnaam/e-mailadres gebruikt.

Verkeerde link/snelkoppeling/favoriet

Om te kunnen inloggen op My Liantis mag je geen oude link gebruiken die direct toegang geeft tot de site van My Liantis. Je stelt de link het best in als www.liantis.be/myliantis.

Webbrowser

My Liantis werkt het best als je computer en netwerk aan enkele voorwaarden voldoen. We hebben enkele voorwaarden opgelijst waaraan je computer moet voldoen om een vlotte werking van My Liantis te garanderen. Op onze website kan je deze systeemvereisten raadplegen.

Wachtwoord verkeerd of vergeten

Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Als je het wachtwoord niet meer weet, kan je via volgende link je wachtwoord veranderen.
LET OP: Je account blokkeert automatisch als je 5 keer of vaker het verkeerde wachtwoord hebt ingevuld. Je kan je account deblokkeren via een klik op de knop 'vergeten'.

In een notendop

• De account is nog niet geconverteerd.
  • Je gebruikt een verkeerde gebruikersnaam.
  • Je surft naar de verkeerde link.
  • De webbrowser wordt niet ondersteund door de site.
  • Je bent jouw wachtwoord vergeten.