Hoe geef ik een afwezigheid in?

Je kan als medewerker afwezigheden registreren via My Liantis Employee Self Service, wanneer je werkgever deze optie geactiveerd heeft.

Afwezigheid toevoegen

Een afwezigheid registeren in je kalender kan op twee manieren.

Je kan een afwezigheid registreren door:

• op de gewenste dag in de kalender te klikken;
  • via de knop Toevoegen

Kies je type afwezigheid en de periode, en voeg jouw afwezigheid toe aan jouw kalender.

Voeg optioneel een attest en/of opmerking toe aan je aanvraag.

Je kan enkel afwezigheden toevoegen in maanden waarvoor er nog geen loonberekening heeft plaatsgevonden.