Hoe geef ik een afwezigheid in?

Je kan in de kalender op My Liantis een afwezigheid ingeven op drie manieren.

Afwezigheid toevoegen

Je kan een afwezigheid registreren door:

• op de gewenste dag in de kalender te klikken;
  • via de knop ‘Afwezigheid toevoegen

Kies je type afwezigheid en de periode, en voeg jouw afwezigheid toe aan jouw kalender. Je kan enkel afwezigheden toevoegen in maanden waarvoor er nog geen loonberekening heeft plaatsgevonden.

Afwezigheid verfijnen

Klik op ‘Afwezigheid verfijnen’ om het dagdeel aan te passen en/of voeg een bijlage en/of opmerking toe aan jouw aanvraag.

Voeg een bijlage toe door een bestand naar het vak ‘Documenten’ te slepen of kies een bestand.