Hoe log ik in op My Liantis Employee Self Service?

Inloggen als medewerker op My Liantis Employee Self Service kan zowel op je pc als je smartphone.

Inloggen op My Liantis Employee Self Service

Jouw werkgever geeft je toegang tot Kalender, Documenten en/of Onkosten.

• Heb je al een account op My Liantis? Dan kun je onmiddellijk aan de slag.
  • Heb je nog geen account? Je ontvangt een uitnodigingsmail van jouw werkgever.

In de uitnodigingsmail vind je een link terug om je wachtwoord in te stellen. Als je die stappen hebt doorlopen, kan je inloggen op My Liantis via https://www.myliantis.be.

Wil je My Liantis Employee Self Service gebruiken via je smartphone? Surf naar eveneens naar www.myliantis.be en meld je aan met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar Kalender, Documenten of Onkosten.

Je krijgt een melding om de web app te installeren op je startscherm. Meer info vind je hier terug.

De ESS web-app is niet beschikbaar in de play of app store.

In een notendop

• Log in op My Liantis via https://www.myliantis.be.
  • Geef je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • De tool is beschikbaar op pc, tablet en smartphone.