Hoe kan ik inloggen op My Liantis Employee Self Service met mijn smartphone?

My Liantis Employee Self Service is ook bereikbaar via je smartphone.

Surf op je smartphone of tablet naar https://www.myliantis.be. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar Kalender, Documenten of Onkosten.

De app is niet beschikbaar via play store of app store. De applicatie die je in de store terugvindt (Liantis ESS), is de e-ok app. Gebruikers van het e-ok medewerkersportaal die overschakelen naar My Liantis Employee Self Service, dienen hun oude app te verwijderen.

Wanneer je deze tools voor het eerst opent op je smartphone of tablet, krijg je een melding met de vraag of je  ‘ESS’ wil toevoegen aan je startscherm.

Na het accepteren van deze melding, vind je het Liantis logo terug op je startscherm.

Kreeg je geen melding? Hieronder vind je de werkwijze om de web app toe te voegen aan je smartphone, zowel voor Android als iOS.

Installeer de web app op je smartphone (Android):

Installeer de web app op je iPhone (iOS):

Nadat je bovenstaande stappen voor Android of iOS heb gevolgd, is de web app beschikbaar op jouw startscherm en kun je rechtstreeks inloggen op My Liantis Employee Self Service (ESS).

In een notendop

• Via https://www.myliantis.be heb je toegang tot My Liantis Employee Self Service: Kalender, Documenten en/of Onkosten.
  • Log in met je Liantis-gebruikersnaam en -wachtwoord.
  • Voeg de web app toe aan je startscherm door de melding te accepteren of bovenstaande stappen te voltooien.