Hoe kan ik inloggen op de kalender met mijn smartphone?

De kalendertoepassing op My Liantis is ook toegankelijk via je smartphone.

Inloggen met mijn smartphone

Surf op je smartphone of tablet naar https://www.myliantis.be. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar ‘Kalender’.

Wanneer je voor het eerst ‘Kalender’ opent op je smartphone of tablet, krijg je een melding met de vraag om de ‘Calendar’ toe te voegen aan je startscherm.

Accepteer je, dan vind je het Liantis-logo terug op je startscherm.

Kreeg je geen melding? Volg dan onderstaande stappen, afhankelijk van het type smartphone.

Installeer de web-app op je i-phone (iOS):

Je krijgt onderstaande melding (geen probleem als je ze niet krijgt). Tik vervolgens op de deelknop.

Voeg als laatste stap de web-app toe aan je beginscherm:

Installeer de web-app op je smartphone (Android):

Ga naar de instellingen rechtsbovenaan in je browser en kies ‘App installeren’ en kies ‘installeren’.

Nadat je bovenstaande stappen voor Android of iOS heb gevolgd, is de web-app beschikbaar op jouw startscherm en kun je rechtstreeks inloggen op de Kalender.

In een notendop

• Via https://www.myliantis.be heb je toegang tot de kalendertoepassing.
  • Voeg de app toe aan je startscherm door de melding te accepteren of bovenstaande stappen te voltooien.
  • Log in met je Liantis-gebruikersnaam en -wachtwoord.
  • E-ok gebruikers die overschakelen naar de Kalender, verwijderen de oude app en installeren de nieuwe