Hoe stel ik de afwezigheidstypes in?

Je kiest in de kalender op My Liantis zelf welke afwezigheidstypes kunnen worden geselecteerd wanneer jouw medewerkers een verlofaanvraag doen.

Afwezigheidstypes instellen

Via My Liantis kies je voor het thema Medewerkers. Ga dan naar de tegel Kalender en klik in het menu onder Instellingen op Kalendertypes.

Je kan kiezen welke types afwezigheden je medewerkers zelf mogen registreren door een vinkje te zetten in de kolom Verlof, Overige of Ziekte. Vind je een afwezigheidstype niet terug, contacteer ons dan via medewerkersportaal@liantis.be.