Hoe stel ik de afwezigheidstypes in?

Je kiest in de kalender op My Liantis zelf welke afwezigheidstypes kunnen worden geselecteerd wanneer jouw medewerkers een verlofaanvraag doen.

Afwezigheidstypes instellen

Via My Liantis kies je voor het thema ‘Lonen en vakantie’. Ga dan naar de tegel ‘Kalender’ en klik in het menu onder ‘Instellingen’ op ‘Types afwezigheden’.

Je kan kiezen welke types afwezigheden je medewerkers zelf mogen registreren door een vinkje te zetten in de kolom ‘Verlof’, ‘Overige’ of ‘Ziekte’. Vind je een afwezigheidstype niet terug, contacteer ons dan via medewerkersportaal@liantis.be.

In een notendop

• Klik in het menu op ‘Types afwezigheden’.
  • Selecteer de types afwezigheden door een vinkje te zetten bij ‘Verlof’, ‘Overige’ of ‘Ziekte’.
  • Je medewerkers kunnen uit de geselecteerde afwezigheden kiezen bij een afwezigheidsaanvraag.