Hoe geef ik mijn medewerkers toegang tot het medewerkersportaal?

Als je inlogt op My Liantis, dan kan je via ‘Instellingen’ jouw medewerkers op een eenvoudige manier toegang verlenen tot de verschillende toepassingen van het medewerkersportaal.

Toegang beheren

Medewerkers toegang verlenen tot een toepassing, doe je door de medewerkers aan te vinken. Daarna kies je voor ‘Uitnodigen’. Ontbreekt het e-mailadres van een medewerker, dan kan je dat eerst aanvullen en daarna een uitnodiging versturen.

In een notendop

• Ga op My Liantis naar ‘Instellingen’.
  • Via ‘Toegang beheren’ nodig je jouw medewerkers uit tot het medewerkersportaal.