Hoe geef ik mijn medewerkers toegang tot het medewerkersportaal?

Op My Liantis kan je jouw medewerkers op een eenvoudige manier toegang verlenen tot verschillende toepassingen van het medewerkersportaal. Via instellingen kan je naar Toegang beheren en dan kiezen voor de tab Medewerkers.

Toegang beheren

Medewerkers toegang verlenen tot een toepassing, doe je door de medewerkers aan te vinken. Daarna kies je voor Uitnodigen. Ontbreekt het e-mailadres van een medewerker, dan kan je dat eerst aanvullen en daarna een uitnodiging versturen. Je kan enkel een uitnodiging versturen wanneer alle gegevens zijn ingevuld. Medewerkers bij wie er informatie ontbreekt, hebben de status Onvolledig of Inactief. Via het potloodje rechts kan je de gegevens aanvullen.

Als je inlogt op My Liantis, dan kan je via Instellingen jouw medewerkers op een eenvoudige manier toegang verlenen tot de verschillende toepassingen van het medewerkersportaal.

In een notendop

• Ga op My Liantis naar Instellingen.
  • Via Toegang beheren nodig je jouw medewerkers uit tot het medewerkersportaal.