Hoe wijzig ik mijn persoonlijke instellingen (taal, mailadres) in My Liantis?

My Liantis is beschikbaar in het Nederlands en Frans. De Lia applicatie (medewerkersportaal) kan je nu ook in het Engels raadplegen. We leggen je uit hoe je dat doet via de instellingen op My Liantis.

Instellingen

Nadat je ingelogd bent op My Liantis, kan je je instellingen aanpassen. Vanop het startscherm klik je in de rechterbovenhoek op het mannetje blobid0.png en daarna op persoonlijke instellingen.

Je vindt hier je persoonlijke gegevens terug. Door op de velden te klikken kan je je mailadres aanpassen en de taalinstellingen van de applicatie wijzigen naar het Nederland of Frans. Vergeet je wijzigingen niet op te slaan via de paarse knop ‘Wijzigingen opslaan’.