Hoe wijzig ik mijn taal?

Via de instellingen op My Liantis is het mogelijk om je taal te wijzigen.

Instellingen

Nadat je ingelogd bent op My Liantis via https://www.myliantis.be, kan je je instellingen aanpassen. Vanop het startscherm klik je in de rechterbovenhoek op het mannetje mceclip0.png en daarna op het tandwiel mceclip1.png.

Je vindt hier je persoonlijke gegevens terug. Door op de velden te klikken kan je de gegevens aanpassen. Vergeet je wijzigingen niet op te slaan via de paarse knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Je kan in de Kalender ook tijdelijk je taal aanpassen in de rechterbovenhoek.

In een notendop

• Surf naar https://www.myliantis.be en log in.
  • Klik in het startscherm rechtsboven op het tandwiel.
  • Pas nu je persoonlijke instellingen aan.
  • Druk op ‘Wijzigingen opslaan’.