Hoe wijzig ik mijn taal?

Via de instellingen op My Liantis is het mogelijk om je taal te wijzigen.

Instellingen

Nadat je ingelogd bent op My Liantis via https://www.liantis.be/myliantis, kan je je instellingen aanpassen. Vanop het startscherm klik je in de rechterbovenhoek op het mannetje mceclip0.png en daarna op persoonlijke instellingenmceclip1.png.

Je vindt hier je persoonlijke gegevens terug. Door op de velden te klikken kan je de gegevens aanpassen. Vergeet je wijzigingen niet op te slaan via de paarse knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Vind je deze tegel niet terug? Contacteer dan je vertrouwde contactpersoon. Dit kan je terugvinden onder het thema Contact op My Liantis.