Hoe stel ik de goedkeuringsflow in?

Je kiest in de kalender op My Liantis welke flow de afwezigheidsaanvragen moeten doorlopen.

Op My Liantis ga je naar het thema Medewerkers en daarna de tegel Kalender. Klik vervolgens op Instellingen en vervolgens op Goedkeuren.

Goedkeuringsflow instellen

De goedkeuringsflow is standaard aangevinkt in de kalendertoepassing. Dat betekent dat de aanvragen van jouw medewerker door de leidinggevende of door jou als beheerder moeten worden behandeld.

Is er geen goedkeuring nodig? Vink dan ‘Geen Goedkeuring vereist’ aan.