Hoe kan ik als senior inloggen bij Liantis?

Senioren loggen in via intranet en niet via My Liantis.

Er zijn twee soorten Senior gebruikers:

- Gebruikers aangemaakt vóór 08 september 2018

- Gebruikers aangemaakt na 08 september 2018

Gebruikers aangemaakt voor 08/09/2018

Senioren die willen inloggen bij Liantis gaan naar https://www.liantis.be/intranet.

Log in via de gewone manier. Houd er rekening mee dat er misschien eerst een conversie nodig is om over te stappen naar je e-mailadres als gebruikersnaam. Hoe dat werkt lees je in het stappenplan hieronder.

STAPPENPLAN

Stap 1.

Geef je oude gebruikersnaam in: je rijksregisternummer voorgegaan door rr. Geef je gebruikelijke wachtwoord in.

Stap 2.

Stel je e-mailadres is als nieuwe gebruikersnaam.

Stap 3.

Bevestig je nieuwe gebruikersnaam.
Stel vervolgens je wachtwoord in. Dit mag gerust je oude wachtwoord zijn.

Stap 4.

Log in met je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Je ziet dan onderstaand scherm.

Gebruikers aangemaakt na 08/09/2018

Gebruikers die na 8 september 2018 zijn aangemaakt loggen reeds in met hun e-mailadres als gebruikersnaam. Zij kunnen direct inloggen. Het kan zijn dat je je gebruikersnaam nog moet bevestigen. Volg in dat geval onderstaand stappenplan.

STAPPENPLAN

Stap 1.

Open de e-mail die je ontving via info@liantis.be met het onderwerp Activeer je nieuwe gebruikersnaam.

Klik op Stel je wachtwoord in en geef je nieuwe wachtwoord in. Dit mag gerust je oude wachtwoord zijn.
Bevestig je wachtwoord. Je krijgt een scherm te zien met 'je wachtwoord is ingesteld'.

Stap 2.

Ga naar de site https://www.liantis.be/intranet en log in met je e-mailadres als gebruikersnaam.

In een notendop

• Log in via https://www.liantis.be/intranet
  • Kijk wanneer je account werd aangemaakt
  • Volg het desbetreffende stappenplan
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord