Goeiedag,
hoe kunnen we je helpen?

Hoe pas ik mijn snelkoppeling of Favorieten aan?

Ondervind je problemen met inloggen op het My Liantis-portaal en maak je gebruik van een snelkoppeling of van Favorieten? Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Controleer de link

Wanneer het je niet lukt om in te loggen op het portaal van My Liantis, kan het zijn dat je een verkeerde link gebruikt. Misschien omdat je snelkoppeling niet juist is of omdat de verkeerde link staat opgeslagen in je favorieten. Controleer dus best even of je de juiste link gebruikt door www.liantis.be/myliantis manueel in te voeren in de adresbalk van je browser. Lukt het op die manier om in te loggen, dan kan dit erop wijzen dat je de link in je snelkoppeling of favorieten moet aanpassen.

Aanpassen in Google Chrome

Zoek het icoontje van de My Liantis-snelkoppeling in je browser. Klik op de drie puntjes erboven en kies voor 'Snelkoppeling bewerken'. Er opent een nieuw venster. De URL die je te zien krijgt, moet overeenkomen met https://www.liantis.be/myliantis/. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld en sla deze op.

Aanpassen in Microsoft Edge

In Microsoft Edge vind je een overzicht van de Favorieten terug onder het sterretje met streepjes erdoor. Dit teken bevindt zich in de rechterbovenhoek. Klik met je rechtermuisknop op de My Liantis-snelkoppeling en kies voor 'Bewerken'. Er opent een nieuw venster. De URL die je te zien krijgt, moet overeenkomen met https://www.liantis.be/myliantis/. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld en sla deze op. 

Terug