Hoe pas ik mijn snelkoppeling of Favorieten aan?

Ondervind je problemen met inloggen op het My Liantis-portaal en maak je gebruik van een snelkoppeling of van Favorieten?

Controleer dan even of je de juiste link gebruikt, door www.liantis.be/myliantis manueel in te voeren in de adresbalk van je browser.

Lukt het op die manier om in te loggen, dan kan dit erop wijzen dat je de link in je snelkoppeling of favorieten moet aanpassen.

Aanpassen in Google Chrome

Zoek het icoontje van de My Liantis-snelkoppeling bovenaan in je browser. Klik op je rechtermuisknop en kies voor Bewerken. Er opent een nieuw venster. In het veld URL moet https://www.liantis.be/myliantis/ te zien zijn. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld. Kies voor opslaan.

Aanpassen in Edge

In Edge vind je een overzicht van de Favorieten terug onder het sterretje met streepjes erdoor. Dit teken bevindt zich in de rechterbovenhoek. Klik met je rechtermuisknop op de My Liantis-snelkoppeling en kies voor bewerken. Er opent een nieuw venster. In het veld URL moet https://www.liantis.be/myliantis/ te zien zijn. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld. Kies voor opslaan.