Hoe pas ik mijn snelkoppeling of Favorieten aan?

Ondervind je problemen met inloggen op het My Liantis-portaal en maak je gebruiker van een snelkoppeling of Favorieten?

Controleer dan even of je de juiste link gebruikt, door www.liantis.be/myliantis manueel in te voeren in de adresbalk van je browser. Lukt het op die manier om in te loggen, dan kan dit erop wijzen dat je de link in je snelkoppeling of favorieten moet aanpassen.

Aanpassen in Google Chrome

Zoek het icoontje van de My Liantis-snelkoppeling bovenaan in je browser. Klik op je rechtermuisknop en kies voor Bewerken. Er opent een nieuw venster  In het veld URL moet https://www.liantis.be/myliantis/ te zien zijn. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld. Kies voor opslaan.

Aanpassen in Internet Explorer

In Internet Explorer vind je een overzicht van de Favorieten terug onder het sterretje in de rechterbovenhoek. Klik met je rechtermuisknop op de My Liantis-snelkoppeling en kies voor Eigenschappen. Er opent een nieuw venster. In het veld URL moet https://www.liantis.be/myliantis/ te zien zijn. Is dit niet het geval, kopieer en plak deze correcte link dan in dit veld. Kies voor Toepassen.

In een notendop

• In Google Chrome klik je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies je Bewerken.
  • In Internet Explorer klik je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies je Eigenschappen.
  • Geef in het veld URL de link https://www.liantis.be/myliantis/ in.