Wat als inloggen via Itsme of eID niet lukt?

Wanneer het inloggen via Itsme of eID niet lukt, ga je eerst na of je alle stappen van het inloggen goed hebt doorlopen.

Inloggen via Itsme

Wanneer het inloggen via Itsme niet lukt, kan je terecht op de website van Itsme bij hun veelgestelde vragen. Of neem contact op met Itsme als je op hun website niet meteen een oplossing vindt.

Inloggen via eID

Via volgende link kan je de eID software downloaden. Wanneer het inloggen via eID niet lukt, kan je terecht op de website van eID bij hun veelgestelde vragen. Of neem contact op met eID als je op hun website niet meteen een oplossing vindt.

Contacteer Liantis Service Center of je klantenadviseur

Kan je nog steeds niet inloggen? Contacteer dan je vertrouwde contactpersoon of Liantis Service Center. Wij helpen je graag verder.