Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Ben je het wachtwoord vergeten om je aan te melden bij My Liantis? Je kan het eenvoudig opnieuw instellen.

Controleer je invoer

Check eerst of je je wachtwoord goed hebt ingevoerd en of Caps Lock uit staat. De wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Wachtwoord vergeten

Lukt het aanmelden niet of ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Vergeten? bij Paswoord in het inlogscherm. Geef je gebruikersnaam in. Dit is je e-mailadres. Log je voor de eerste keer in op My Liantis, geef je oude gebruikersnaam in of je rijksregisternummer voorafgaand door rr.

Nieuw wachtwoord instellen

Je ontvangt vervolgens per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen. Deze link is tien dagen geldig en kan je één keer gebruiken. Krijg je de melding dat je de link niet meer kan gebruiken, klik dan nogmaals op Vergeten? om de procedure opnieuw te starten.

Stel je nieuw wachtwoord in en herhaal dit ter bevestiging. Een wachtwoord moet minstens tien karakters bevatten waaronder minimaal één hoofdletter (A...Z), minimaal één kleine letter (a...z) en minimaal één cijfer (0...9). Vanaf nu kan je inloggen met je nieuwe gegevens.

Wachtwoord wijzigen

Het is altijd mogelijk je wachtwoord te wijzigen. Log in met je huidige gegevens en klik rechtsboven in de paarse balk op het mannetje en vervolgens op Persoonlijke instellingen. In het scherm Mijn account kan je, als je helemaal naar onder scrolt onder Je wachtwoord wijzigen, klikken op Wijzig hier je wachtwoord. Ook hier gelden dezelfde richtlijnen voor een veilig wachtwoord.

Hora-gebruiker

Wat doe je als Hora-gebruiker indien je je wachtwoord niet meer weet? Neem contact op met het Liantis Service Center, zij zullen een wachtwoord reset voor jou uitvoeren.

Wat doe je indien je de melding krijgt dat het wachtwoord niet gewijzigd kan worden voor jou als gebruiker? Wijzig je wachtwoord via deze link: connect.liantis.be

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wachtwoord wijzigen

1. Klik rechtsboven op de pijl naar beneden en kies voor Wachtwoord wijzigen.
2. Kies voor Doorgaan.
3. Vul je oude en nieuwe wachtwoord in en bevestig met OK.
4. Je wachtwoord is nu aangepast.
5. Indien er nog applicaties open staan, krijg je een foutmelding.
6. Sluit alle schermen en applicaties af en log daarna in met je nieuwe wachtwoord.

Foutmelding

Ervaar je problemen met het wijzigen van je wachtwoord? Neem dan contact op met Liantis Service Center via de Help-knop onderaan. We helpen je graag verder.