Hoe log ik in op het medewerkersportaal?

Inloggen op het Medewerkersportaal doe je via My Liantis, de centrale toegangspoort tot al jouw toepassingen.

Inloggen op My Liantis

Wanneer jouw werkgever je toegang verleent tot het Medewerkersportaal, dan krijg je een mail toegestuurd met daarin je gebruikersnaam. Je vindt er ook een link terug om je wachtwoord in te stellen. Als je deze stappen doorlopen hebt, kan je inloggen op My Liantis via www.liantis.be/myliantis

In een notendop

• Log in op My Liantis via www.liantis.be/myliantis.
  • Geef jouw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Kies de juiste toepassing.