Hoe log ik in op het medewerkersportaal (vroeger e-OK)?

Vanaf nu zijn je e-OK-toepassingen terug te vinden zijn op het online portaal van Liantis: My Liantis.

My Liantis

My Liantis is de nieuwe digitale toegangspoort  waar je op een intuïtieve manier je weg vindt naar alle e-OK-toepassingen, onder het thema Medewerkersportaal.  Een overzicht van alle toepassingen met hun oude en nieuwe benaming, alsook de invalshoek waaronder ze terug te vinden zullen zijn, vind je hier terug.

Inloggen op My Liantis

Eens je account door je werkgever wordt aangemaakt, krijg je een mail toegestuurd met daarin je nieuwe gebruikersnaam ( niet langer je achternaam gevolgd door de eerste letter van je voornaam, maar je mailadres). Daarnaast vind je er ook een link terug om een  wachtwoord in te stellen. Eens je deze stappen doorlopen hebt, kan je inloggen op My Liantis via liantis.be/myliantis met je nieuwe login-gegevens. Op het portaal zal je al je e-OK-toepassingen terugvinden onder hun nieuwe naam.

De mobiele applicatie

Ook onze mobiele applicaties van My.e-OK en Time.e-OK werden vervangen door een volledig nieuw geïntegreerde mobiele applicatie: Liantis ESS. Als je gebruik maakte van deze apps, vergeet dan niet de nieuwe app te installeren (via de Google Play Store of de App store).

Als je vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht via de ‘Help’-knop rechts onderaan de My Liantis loginpagina.

In een notendop

• Je logt in via My Liantis.
  • In je mailbox vind je een nieuwe gebruikersnaam terug.
  • Je stelt een nieuw wachtwoord in.
  • Je logt in op het My Liantis portaal en vind er al je e-OK-toepassingen terug onder het thema Medewerkersportaal.