Waar vind ik het certificaat voor een opleiding voor boekhouders terug?

Vanaf nu kan je op My Liantis ook terecht voor  opleidingen die aangeboden worden vanuit Liantis.

Certificaat

Voltooide opleidingen vind je terug via de navigatiebalk aan de linkerkant van je scherm. Kies voor de Mij-tab. Vervolgens klik je op Voltooide opleidingen. Daar vind je ten allen tijde je opleidingscertificaat terug.

Als je er niet de gewenste certificaten terugvindt, controleer dan even of je de opleiding volledig hebt doorlopen. Pas als de opleiding volledig afgerond is, wordt je certificaat beschikbaar gesteld.

In een notendop

• Je certificaat vind je terug onder Voltooide opleidingen.