Hoe kan ik me als boekhouder inschrijven voor een Liantis opleiding?

Vanaf nu kan je op My Liantis ook terecht voor opleidingen die aangeboden worden vanuit Liantis.

Toepassing Opleidingen

Selecteer via de opleidingscatalogus de opleiding die je wil volgen. Je kan een opleiding eenvoudig selecteren door in het overzicht met informatie de gewenste opleiding aan te klikken.

Vervolgens kom je op een scherm met meer informatie over de opleiding terecht. Je ziet er de knop Inschrijven staan. Deze klik je aan.

Je krijgt dan een inschrijvingsbevestiging te zien. Deze mag je gewoon sluiten. Onder het detailscherm van de opleiding werd nu een leeractiviteit toegevoegd.

Als het gaat om een e-learning kan je die onmiddellijk starten.

In een notendop

• Klik de gewenste opleiding aan in de opleidingscatalogus.
  • Klik op de knop Inschrijven.
  • De opleiding werd toegevoegd aan Jouw opleidingen.